JustGirls.dk > Debat >

Bumse midler (Garnier) - Side 2JustGirls shoppen: Mest populære i "Solbriller"
Pieces Retro Sunglasses in Tortoise Quay Australia Exclusive Brooklyn Sunglasses with Silver Mirror Lens - Black Jeepers Peepers Bridgeless Sunglasses in Clear Frame - Crystal Jeepers Peepers Bridgeless Sunglasses in Black Frame - Black tort Jeepers Peepers Thick Frame Cat eye Sunglasses in Mint - Aqua revo Jeepers Peepers Thick Frame Cat Eye Sunglasses in Pink - Crystal pink Jeepers Peepers Tortoiseshell Sunglasses with Brow Bar - Tort Jeepers Peepers Half Frame Cat Eye Sunglasses in Pink

Del denne tråd med alle dine veninder:   

Bumse midler (Garnier)

<< < 12 > >>

signe

 Indlæg: 0
Jeg har mange bumser og kan ikke komme af med dem, jeg har prøvt med alt. Og vær gang jeg bruger det får jeg bare flere.


13-12-11 15:01
   BesvarBesvar       

Nicoline

 Indlæg: 0
Hej piger

Jeg bruger en ansigtsrens og bumsecreme, som jeg har købt på apoteket. Det hedder Spotless. Det fungerer mega godt, men de tager nogle dage før bumsen forsvinder.
Til jer piger som har mange problemer med bumser og lignende, så brug en dækstift i skolen og til fest. Når bumserne er utydelige eller dækket, så lægger folk ikke mærke til dem. Prøv Cover All fra Wet'n Wild. Det er en palet hvor der er alt til at dække en bums. Den koster 50 kr i Føtex (det er et godt mærke).

Hilsen
Nicxen


16-07-12 12:52
   BesvarBesvar       

<< < Side 2 af 2 > >>Tilfældigt galleri billede

Tilfældigt fact
halløj er rig på Tøse Point! Hele 27913 point har hun fået skrabet sammen - godt gået!


Opret en JustGirls bruger!