JustGirls.dk > Debat >

Bumse midler (Garnier) - Side 2JustGirls shoppen: Mest populære i "Bodystockings & Corsager"
Bluebella Angelina Basque - Black Undiz Emmiz V Neck Body - Noir ASOS Bobbi Lace Up Back Body - Grey Undiz Valoriz Body - Burgundy ASOS BRIDAL Evie Satin & Lace Underwired Body - Ivory Undiz Chewbaciz Body - Black Y.A.S Lost Body - Navy ASOS Anastasia Lace Half Cup Strappy Body - White

Del denne tråd med alle dine veninder:   

Bumse midler (Garnier)

<< < 12 > >>

signe

 Indlæg: 0
Jeg har mange bumser og kan ikke komme af med dem, jeg har prøvt med alt. Og vær gang jeg bruger det får jeg bare flere.


13-12-11 15:01
   BesvarBesvar       

Nicoline

 Indlæg: 0
Hej piger

Jeg bruger en ansigtsrens og bumsecreme, som jeg har købt på apoteket. Det hedder Spotless. Det fungerer mega godt, men de tager nogle dage før bumsen forsvinder.
Til jer piger som har mange problemer med bumser og lignende, så brug en dækstift i skolen og til fest. Når bumserne er utydelige eller dækket, så lægger folk ikke mærke til dem. Prøv Cover All fra Wet'n Wild. Det er en palet hvor der er alt til at dække en bums. Den koster 50 kr i Føtex (det er et godt mærke).

Hilsen
Nicxen


16-07-12 12:52
   BesvarBesvar       

<< < Side 2 af 2 > >>Tilfældigt galleri billede

Tilfældigt fact
girl har travlt - hun har nået at skrive 2 indlæg i andre tøsers gæstebøger i løbet af den seneste uge. Hvor hyggeligt! :)


Opret en JustGirls bruger!